Aqualessen vervallen

Nieuws

Aqualessen vervallen

aquafitness (52).jpg

Geen aqualessen op maandag- en woensdagavond

Beste bezoeker,

Vanwege een langdurige ziekte van onze Aqua instructeur zal de Aqua Cardio-Bootcamp les van de maandagavond tot nader order vervallen. Uiteraard zijn we druk op zoek naar een vervanger, zodat we de les snel weer kunnen aanbieden. Mochten jullie iemand kennen die het leuk zou vinden on aqualessen te geven in SKWA, stuur dan vooral onze vacature door! Deze vacature is te vinden op onze vacaturesite: Aqua instructeur. Het zou natuurlijk geweldig zijn als we via jullie een geschikte aqua instructeur vinden die ons gezellige team komt versterken!

Ook voor de woensdagavonden zijn we hard op zoek naar een vervanger. De aqualessen zullen tot nader order vervallen, maar we zorgen dat er iedere woensdag een toezichthouder aanwezig is zodat er wel vrij gezwommen kan worden. Er is materiaal beschikbaar waarmee diverse oefeningen kunnen worden uitgevoerd. Op deze manier kunnen we er toch een gezellige en sportieve avond van maken met elkaar! Wanneer er wel een aqua instructeur beschikbaar is die de lessen kan geven, zullen we dit natuurlijk zo snel mogelijk laten weten. We hopen spoedig positief nieuws te kunnen brengen. Uiteraard houden we u op de hoogte en volg onze socials voor de laatste updates.

Kortom; voorlopig vervallen de aqualessen op maandag- en woensdagavond tot nader order. Op de woensdagavonden is er een toezichthouder aanwezig zijn en kan er wel vrij gezwommen worden met het beschikbare materiaal.

Excuses voor het ongemak. We doen er alles aan om zo snel mogelijk vervanging te regelen.

We hopen u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd en we houden jullie op de hoogte!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.